24/12/07

La gran eixida

La Catalina de Mallorca ens relata en el seu bloc "La gran eixida" el viatge que està duent a terme en aquests instants per l'Amèrica del Sud, iniciat el passat 1 de novembre a la capital argentina, Buenos Aires.

Podem gaudir d'un relat que ens presenta des d'una visió personal i emotiva els indrets visitats, les persones conegudes i les experiències viscudes...

2 comentaris:

Catalina ha dit...

Hola eduard, encantada de que seguesquis els meus relats, la veritat és que em sorprén que una persona que ha viatjat tant com tu estigui interessada amb la meva eixida! si em segueixes supós que saps que jo no sabia que altre gent pogués visitar el blog, soc nova amb tot això però veig que és una manera molt interessant d'aprendre cosetes d'altres món viscudes per gent semblant que cerca l'aventura. Una abraçada, molts d'anys i ja aniré visitant la teva pàgina per on habites! i gràcies!

Eduard ha dit...

Hola Catalina !!!

Moltes gràcies a tu pel teu fantàstic relat i per descobrir-nos aquests indrets fantàstics de l'Argentina i el plaer del viatjar... Una forta abraçada i benvinguda !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...