1/12/07

I van 101 entrades...

Amb aquesta entrada el bloc dels viatges en català arriba a més de cent quaderns, diaris, blocs, webs o àlbums de fotos de viatgers i viatgeres d'arreu del món.

Viatges de tota mena: des de l'escalada a Malí al submarinisme a Egipte, des de la cooperació a Chiapas, Senegal o Palestina a l'expedició a l'Antàrtida, des de l'ascenció a tota la serralada dels Andes al cap de setmana a Berlin, des de la Ruta de la Seda al Central Otago Rail Trail a Nova Zelanda, des de l'agost a Irlanda al cap d'any a la Xina.... en total 115 països visitats als cinc continents.

Moure's en tren per Bulgària o Eslovènia, o en bicicleta pel Tadjikistan, per Malawi, pel Nepal o pel Brasil, o en auto-caravan per Ucraïna o la República del Congo, o en cotxe a Islàndia o als Estats Units, o estar-se per estudis o feina a Suècia, Xina, Austràlia, Romania, Benin, França o Japó...

Imatges com aquesta... una imatge de fa tres anys a Tash Rabat, un "caravensarai" de la Ruta de la Seda, un mil·lenàri "motel de caravanes”, l'esència del descans desprès dels dies de viatge, l'espai de conversa, de mirades i d'acollida on s'intercanviaven i barrejaven cultures, idiomes, religions, mercaderies, relats i olors.

Una mica com el que intenta ser aquest bloc: un espai d'intercanvi i barreja on relatar experiències, aprenentatges i descobriments viatgers. Gràcies a tothom per compartir el seu viatge i fer-nos gaudir de les seves imatges...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per l'aniversari i per aquest blog, el segueixo i em permet pensar i preparar futurs viatges.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...