25/12/07

Nadal al sud de l'Índia

"... L'Índia és un pais increible, amb coses fantàstiques i alhora coses terribles, us recomano als que no hi heu estat que la visiteu algun dia..." Aquestes són les paraules de l'Eduard Muntaner de Girona al presentar-nos el seu diari "Viatge al sud de l'Índia", el relat de la seva experiència durant dos mesos i mig com a voluntari en una ong d'aquest país.

La seva tasca de professor d'informàtica i matemàtiques en el marc del projecte Shanti Bhavan fou una experiència inolvidable i ara tenim l'oportunitat de conèixer una mica millor on va viure i els indrets visitats com: Anantapur, Bangalore, Mysore, Goa o Hosur i com va passar les festes de Nadal...

2 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Hola Eduard!

Gràcies per parlar del meu blog, ha estat una sorpresa agradable veure que tot i explicar una història de fa dos anys, encara hi ha gent que hi topa navegant per la blogosfera.

Ara escric a www.eduard.cat

Per cert, m'ha encantat el teu blog, ja hi estic subscrit :)

Adéu i bon nadal!

Edu.

Eduard ha dit...

Moltes gràcies a tu pel teu relat, ho he trobat emotiu i molt interessant, i ja he fet una primera ullada al teu nou bloc. Benvingut a la blogosfera... i Bones Festes !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...