13/6/16

Conferència "Iemen, la guerra silenciada"

Avui us convido a participar en una nova activitat de Solidarios sin fronteras, una ong de cooperació internacional que porta a terme els seus projectes d'ajut humanitari al Iemen. El proper dijous 16 de juny a les 19h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30) tindrà lloc la conferència "Iemen, la guerra silenciada"a càrrec de l'Eva Erill, segurament la persona que millor coneix la situació del país a casa nostra. Amb ella aprendrem a desxifrar les claus d'aquest conflicte silenciat.

Solidarios sin fronteras és actualment la única ong espanyola que està ajudant al Iemen (les poques que hi ha son majoritàriament internacionals) i els seus projectes son d'instal.lació de tancs d'aigua potable a camps de refugiats al nord de Sana'a, abastament d'aigua, ajut alimentari a families de Sana'a, Amran, Adén, i a families que fugen de Taiz i Hodeida, i reconstrucció de cases a la illa de Socotra (també a Iemen), arrassada per dos huracans al novembre passat.

Podeu saber més de les seves activitats i col·laborar amb ella a través de la seva web: http://solidariosinfronteras.org

1 comentari:

Eva Erill ha dit...

Moltes gràcies per la difusió!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...