7/6/16

Guia de Budapest

Ja sabeu que una cosa que m'agrada molt dels blocs és quan algunes blocaries fan una guia d'alguna destinació que els ha fascinat o encantat...

Aquest és el cas del David i la Laura, una parella de Barcelona, autors del bloc Equipatge de mà que avui ens ofereixen la seva Guia de Budapest:

"Budapest és una ciutat de contrastos. Per un costat tenim Buda, la ciutat de la reialesa: el Castell de Buda, l’església de Maties, el Bastió dels pescadors. Per l’altre costat Pest és la ciutat més del poble, on trobem locals abandonats reconvertits en bars decorats amb art de carrer, la sinagoga jueva i la part més moderna de Budapest. Buda i Pest, unides pel riu Danubi, formen Budapest, una ciutat molt recomanable i assequible amb companyies low-cost. 

 Avui volem parlar-vos del què, per nosaltres, és el millor de la ciutat. Com sempre hem de retallar i quedar-nos amb 5 imprescindibles, però hi ha molts més llocs que ens van encantar..."

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...