1/6/16

Racó viatger de Mariló: Ressenya literària de Contes de la Ruta de la Seda

Aquest Sant Jordi vaig tenir la sort de poder gaudir d'una estona amb la Mariló, una gran viatgera valenciana i autora del Racó viatger de Mariló. Una estona que fou un plaer i que a més es va enmarcar en un Sant Jordi molt especial com us vaig comentar en una, dues i tres entrades. Com sóc un xic despistat no ha estat fins fa pocs dies que vaig veure una entrada d'aquest bloc on la Mariló feia una ressenya literària del llibre Contes de la Ruta de la Seda... i avui a més d'aprofitar per donar-li mil i una gràcies volia compartir-la:

"M’encanta com Eduard inicia el pròleg… ho fa amb eixa típica frase de “hi havia una vegada”… i m’agrada perquè és la frase oficial de tota història-llegenda, la que alerta que hem de posar atenció perquè anem a entrar en un món màgic, real o inventat. 

Eixa simple manera d’iniciar una història és infalible i en el cas d’este llibre i en el meu cas és la que fa ganes de seguir llegint el que continua, motiva a la lectura dels contes. En són 15, els que des del cor, com bé diu l’Eduard, ha escollit entre els nombrosos que té col•leccionats. Tots tenen tres coses en comú, són curts, venen de l’Orient i inclouen un ensenyament per a pensar. 

Ah! I es lligen amb molta facilitat i creen addicció. Ho assegure, a mi m’ha passat, una vegada llegides les 15 històries, m’he quedat amb ganes de més. Per a quan la segona part Eduard? No sé si em contestarà però jo llance la pregunta a l’aire per si l’autor mateix o l’editor agafen la idea...."

3 comentaris:

Josep M. Ferrer ha dit...

Hola Eduard, sóc el Josep, vaig escriure "Seguim navegant sobre el Djoliva" al llibre "Experiències de viatges". Primerament, felicitar-te per la teva història, és entranyable. En segon lloc, d'aquí a uns mesos marxo amb dos amics cap a l'Uzbekistan i m'agradaria que em recomanessis algun llibre sobre la zona, algun racó poc conegut per visitar o qualsevol consell que creguis convenient. Moltes gràcies per avançat!

Fins aviat!

Eduard ha dit...

Hola Josep, gràcies a tu pel missatge... doncs encantat de poder recomenar-te llibres i llocs... si et (us) va bé podriem mirar de quedar per fer una cervesa i parlem tranquil·lament... com ho veus ? una forta abraçada i fins aviat !!!

Mariló Sanz Mora ha dit...

Ei Eduard!!! Acabe de veure este post, m'ha passat com a tu, se m'ha despistat passar-me per este raconet teu, (que és de molts) i no havia vist que havies compartit la ressenya. Ha estat un plaer llegir els teus contes, també ressenyar-los i més si cal, va ser coneixer-te en el sant Jordi d'este any, que també va ser especial per a mi. Abraçada. Mariló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...