21/6/16

HundredRooms, el metacercador d'apartaments turístics

Com en altres ocasions avui tinc el plaer de presentar-vos una d'aquelles iniciatives que he trobat interessants i vull compartir. Us vull parlar de HundredRooms una web dedicada a oferir més de 4.000.000 d'apartaments turístics i cases de vacances. 

Arreu de Catalunya, Espanya i Europa s'està vivint un boom dels apartaments i cases de vacances. Ja fa uns anys que van aparèixer els primers metacercadors de vols que agrupaven tota l'oferta aérea i et permetia gràcies als filtres trobar la millor oferta i la més adequada als nostres propis interessos, poc després van aparèixer els cercadors d'hotels (que igualment comparen preus i condicions de desenes de webs) i ara ja tenim HundredRooms, el metacercador d'apartaments turístics. 

Fins ara, no teníem més remei que visitar les moltes webs de lloguer temporal d'apartaments amb finalitats turístiques que existeixen a la recerca i comparació de les diferents alternatives a les nostres necessitats. Amb l'aparició fa uns mesos de HundredRooms ens estalviem la feina de fer la recerca de pàgina web en pàgina web ja que només indicant les dades i condicions que busquem - lloc, preu, dates d'entrada i sortida, número de persones, etc.- aquest cercador ens ofereix d'una manera ben senzilla un ampli ventall de possibilitats que recull les propostes de les principals webs existent a la xarxa. 

Crec que no hi ha millor manera de saber si us agrada que fent la prova... feu una ullada a l'oferta de París, Amsterdam, Nova York o Londres.

En resum, ho considero una bona iniciativa que us vull recomanar ara que s’acosta l’estiu i que ja som uns quants amics que hem fet servir. I tal com està el pati, val la pena... Bons viatges !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...