19/12/17

#10anysBV Ja tenim guanyadors/es del sorteig de tres exemplars de Contes de la Ruta de la Seda



I per acabar de celebrar els #10anysBV ja tenim guanyadors i guanyadores dels tres exemplars del llibre Contes de la Ruta de la Seda". Les persones afortunades han estat:

- *Cris* @krys987

- Ona Sants-Montjuïc @onadesants

- Viajes David y Neus @viajesdavidneus

Us acabo d'enviar un tuit per informar-vos del resultat i només cal cal que m'envieu un correu a info@viatgealorient.cat amb nom, cognoms i adreça on voleu rebre l'exemplar i en breu estarà a casa vostra... Moltes gràcies !!!
 
Desitjar-vos als afortunats/des que us agradin i a tothom moltes gràcies per participar en aquest sorteig, per compartir els vostres viatges i espero que puguem gaudir plegats de 10 anys més de viatges arreu del món en català... Bones festes !!!

Pd. I si hi ha algun viatger i viatgera, narradors/es o apassionats/es, infants i adults amants  dels contes i les llegendes de la llunyana Àsia Central, el Tibet o la Xina, també podeu comprar "Contes de la Ruta de la Seda" en aquest enllaç 

O també a les principals llibreries com Altaïr, Casa del Llibre, Guia, Horitzons, Muntanya de Llibres, FNAC, Ulyssus, Fiord, Patagònia, Quera o Corte Inglés. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...