27/12/17

I per Reis regala "Contes de la Ruta de la Seda"

Us agraden els contes ? i les llegendes ? i algun cop heu sentit o llegit la llegenda xinesa del fill vermell ? us han explicat quin és el fill més valent del Gran Khan de Bukharà ? us han parlat de la ignorància d'alguna avia tibetana ? heu descobert el secret del pintor Notxa ? o us ha fet riure l'entranyable Nasruddín ?

 Ara podeu gaudir amb aquestes contes i llegendes, i molts més, amb "Contes de la Ruta de la Seda"  una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia. Contes que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut. 

Un recull fet seguint els ensenyaments mil·lenaris dels mestres sufís que ens aconsellen: “quan hagis de triar un camí, tria el camí del cor”. I així, des del cor, encisat pels descobriments que amaguen els camins de l’Àsia, he volgut mostrar la bellesa i les tradicions mil·lenàries del Tibet, la Xina i l’Àsia Central.

Les seves pàgines us portaran a conèixer històries sobre quatre dracs xinesos, a descobrir llegendes com la del sumalak, a aprendre de la saviesa dels lames budistes o a reflexionar sobre les sorts i les desgràcies...

Així que el podeu comprar en aquest enllaç o a les principals llibreries com Altaïr, Casa del Llibre, Guia, Horitzons, Muntanya de Llibres, FNAC, Ulyssus, Fiord, Patagònia, Quera o Corte Inglés. Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...