12/12/17

I recordeu que regalem el llibre "Contes de la Ruta de la Seda"


I recordeu que després de l'èxit durant aquest mes de novembre de la celebració dels #10anysBV amb el regal de la guia de viatges "10 RUTES PER TAIXKENT. Descobrint la mil·lenària ciutat de la Ruta de la Seda i la capital del nou Uzbekistan" (Casa del Llibre/Tagus -ebook- 2017, 116 pàg.), que espero gaudeixin els 73 viatgers i viatgeres que van compartir la celebració, volia acabar l'any celebrant els 10 anys de El Blocs dels viatges amb un nou regal.

Fa pocs dies vaig crear un compte de twitter @ContesRutaSeda dedicat específicament al llibre CONTES DE LA RUTA DE LA SEDA (Nova Casa Editorial, 2015, 78 pàg.) on anar parlant de contes, de llegendes i de tradicions d'Àsia i de la Ruta de la Seda...

Si voleu rebre de franc aquest llibre només us heu de fer seguidors/es d'aquest compte a twitter: @ContesRutaSeda i entre totes aquelles persones que ho facin entre avui i el 18 de desembre sortejaré 3 exemplars del llibre Contes de la Ruta de la Seda.

Ben senzill...

Aquest llibre és una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia. Contes que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut.

Un recull fet seguint els ensenyaments mil·lenaris dels mestres sufís que ens aconsellen: “quan hagis de triar un camí, tria el camí del cor”. I així, des del cor, encisat pels descobriments que amaguen els camins de l’Àsia, he volgut mostrar la bellesa i les tradicions mil·lenàries del Tibet, la Xina i l’Àsia Central.


Les seves pàgines ens portaran a conèixer històries sobre quatre dracs xinesos o sobre fils vermells, a descobrir llegendes com la del sumalak o la dels fills del gran khan de Khivà, a aprendre de la saviesa dels lames budistes o de la ingenuïtat d’algunes àvies tibetanes…

Bons contes, bones festes i bons viatges !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...