22/3/11

Ja queden pocs dies per inscriure's al SORTEIG DE TRES SUBSCRIPCIONS A LA REVISTA SÀPIENS

Ja queden pocs dies per inscriure's... recordeu que des d'El Bloc dels Viatges us convido a participar en el SORTEIG DE TRES SUBSCRIPCIONS A LA REVISTA SÀPIENS (cada guanyador/a rebrà 6 números dels propers exemplars de la revista) entre els lectors i les lectores d'aquest bloc...

Participar és ben senzill, les persones interessades només m'heu de fer arribar un correu indicant el vostre nom i cognoms i DNI a l'adreça elblocdelsviatges@gmail.com o fer arribar un missatge amb les mateixes dades al facebook del Bloc dels viatges fins el divendres 25 de març (inclòs).

I aquell mateix cap de setmana farem el sorteig amb la participació d'una mà innocent i el dia 28 de març informarem dels guanyadors/es en El Bloc dels Viatges i en el seu facebook... Bona sort !!!!

Pd. Les dades facilitades no tindran cap altre ús més enllà de la participació en el sorteig. Només les 3 persones guanyadores hauran de facilitar informació complementària per tal de realitzar la subscripció i que indicarem mitjançant un correu privat un cop realitzat el sorteig.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...