15/3/11

Participa en el SORTEIG DE TRES SUBSCRIPCIONS A LA REVISTA SÀPIENS !!!

Com us comentava fa pocs dies, ja estem a març i tenim una nova iniciativa d'El Bloc dels Viatges (seguint amb les novetats de les 1.000 entrades) que aquest és compartir la celebració d'un nou aniversari amb vosaltres...

Ja fa temps que sóc subscriptor de la revista Sàpiens, una de les millors publicacions sobre història actualment al nostre país que tot just el mes passat va celebrar el seu número 100... Moltes felicitats !!!

I des d'El Bloc dels Viatges em vull sumar a aquest esdeveniment i us convido a participar en el sorteig de TRES SUBSCRIPCIONS A LA REVISTA SÀPIENS (cada guanyador/a rebrà 6 números dels propers exemplars de la revista) entre els lectors i les lectores d'aquest bloc...

Participar és ben senzill, les persones interessades només m'heu de fer arribar un correu indicant el vostre nom i cognoms i DNI a l'adreça elblocdelsviatges@gmail.com o fer arribar un missatge amb les mateixes dades al facebook del Bloc dels viatges fins el divendres 25 de març (inclòs).

I aquell mateix cap de setmana farem el sorteig amb la participació d'una mà innocent i el dia 28 de març informarem dels guanyadors/es en El Bloc dels Viatges i en el seu facebook... Bona sort !!!!

Pd. Les dades facilitades no tindran cap altre ús més enllà de la participació en el sorteig. Només les 3 persones guanyadores hauran de facilitar informació complementària per tal de realitzar la subscripció i que indicarem mitjançant un correu privat un cop realitzat el sorteig.

1 comentari:

Vanessa Bruch ha dit...

Quina bona iniciativa!
Jo també en sóc subscriptora i la veritat és una revista que val molt la pena!
Felicitats per les 1000 publicacions!

http://descobreixcat.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...