7/3/11

Xerrada “Viatge a Rússia i el Transsiberià”

En el marc de les xerrades de temàtica turística que s’ofereixen des del Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) de l’Ajuntament de Barcelona, el dijous 17 de març es durà a terme la xerrada “Viatge a Rússia i el Transsiberià”.

A partir de les 19 h, l’historiador de professió i viatger de vocació Albert Planas i Serra explicarà el seu viatge en solitari en el tren Transsiberià (la via fèrria que uneix la Rússia europea amb les províncies russes de l’extrem orient, Mongòlia i la Xina).

L’activitat s’iniciarà amb una breu introducció a la història i societat russes, i seguidament es farà un recorregut virtual, d’oest a est, tot visitant les principals ciutats del país i els indrets més destacables: Moscou, Kazan, Ekaterinburg, Krasnoyarsk, Irkutsk, el llac Baikal, Ulan Ude (Rússia), Ulan Batoor i el Parc Natural de Terelj (Mongòlia) i Pequín (Xina). Així mateix, durant la xerrada es facilitarà informació pràctica per a realitzar el viatge i es donaran consells per a gaudir-lo amb total intensitat i sense feixucs entrebancs…. qui s’apunta…?

I molta més informació de RÚSSIA a NARINANT.CAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...