3/3/08

Cap de setmana a Bratislava

La Laura i l'Àngel de Girona van fer una escapada a Bratislava aprofitant un cap de setmana abans de les festes nadalenques de l'any passat, el 2007.

L'ambient fred i un xic gris fou la seva companyia, però el descobriment d'esglesies, mercats i places han estat una primera i positiva aproximació a la bellesa d'aquesta ciutat.

3 comentaris:

Patufet ha dit...

Hola Eduard,
sóc la Laura, l'autora de l'escrit sobre Eslovàquia, jeje. Moltes gràcies per incloure un enllaç al meu blog.
Espero que el meu escrit serveixi perquè la gent s'animi a visitar Eslovàquia, ja que realment val molt la pena.
Fins aviat i felicitats pel blog!

Àngel ha dit...

Benvolgut Eduard,
Jo sóc l'Àngel i curiosament he anat a petar a aquest bloc.
Realment Eslovàquia és d'aquelles petites perles que Ryanair procura amagar enganyan-te que vas a Vienna. Així doncs, que procurant una despesa (em jugaria el tipus) tres cops menor que la que es deurien gastar la resta de passatgers de l'avió en què anavem, vam poder realitzar un viatge de cap de setmana tot veient la ciutat i els seus racons més secrets i la ciutat propera Devin. Realment us convido a visitar aquesta ciutat i el seu entorn perquè val la pena. (una recomenació, evadiu els indrets més turístics, es veuen d'una hora lluny)

I moltes gràcies pel comentari!!

Eduard ha dit...

Hola a tots dos !!!

No coneixo ni Bratislava ni la zona d'Eslovàquia però llegint la vostra història ja he fet una escapada amb l'imaginació... Segurament buscaré un pont o un cap de setmana llarg i ja us ho explicaré...

Moltes gràcies pel vostre relat i una abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...