22/3/08

Trencar el cercle de la pobresa rural

"Trencar el cercle de la pobresa rural" Aquest és el lema de Kimlea, una escola de formació tècnica per a noies a la zona de les plantacions de tè de Limuru (Kenya). Des de l'escola han posat en marxa molts altres projectes per millorar les situacions col.lectives del seu entorn.

Del que ja fan i del que podrien fer, així com de les experiències del grup de cooperants que viuen a Kenya, en parlen en el seu interessant bloc anomenat Projecte Kimlea.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per l'enllaç, feia dies que volíem escriure! Aprofitarem per fer un volt pels altres països (virtualment, no com tu!). És una alegria poder trobar els blogs en català així d'endreçadets :-)

Eduard ha dit...

I moltes gràcies a vosaltres per la feina que feu i espero que la seva difusió animi a més gent a participar en projectes de cooperació i a prendre consciència... una abraçada !!!

Anònim ha dit...

Hola, Eduard!

Sóc una de les que va anar a Kenya i col·laboradora del blog de Kimlea. I per casualitats de la vida sóc germana del Ferran Canet, que aquests dies està saltant a la fama pel blog des de Beirut.

T'he vist que li comentaves un post i m'ha fet gràcia com es tancava el cercle...

Gràcies per estar pendent de tants racons de món que només són notícia quan semblen a punt de la guerra civil.

Eduard ha dit...

Realment divertit, el món és un mocador... i gràcies a vosaltres per la tasca a Kenya... Una forta abraçada !!!

Anònim ha dit...

perdoneu que m'hi posi... però voldria aclarir que això que ets la meva germana "per casualitats de la vida" em sembla una mica curiós :)

En qualsevol cas, felicitats a l'Eduard per aquesta pàgina impressionant, i a la MA per la feina feta amb Kimlea!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...