4/8/10

Rodant per Austràlia

La Roser i el Dani, autors del bloc RoDa-Món, va viatjar durant deu mesos de l'any 2009 donat la volta al món i ens ho expliquen de meravella... avui us convido a gaudir dels seus relats d'Austràlia:

"Diuen que és tan inmensa que es pot veure desde l’espai i no és la muralla xina. D’altres també diuen que és la cosa viva més gran del món i no és una balena. És... la Gran Barrera d'Esculls que s’extén uns 2.600 km des del nord de Cairns fins a Bundaberg.

Cairns és un dels punts de partida més habituals per a explorar-la ja que aquí queda relativament a prop de la costa i això mateix hem fet. Per a variar, només s’hi pot accedir amb un tour així que hem agafat una excursió que et portava a fer snorkelling a diferents localitzacions entre elles una minúscula illa invaïda per més de 10.000 ocells.

Els coralls éren igual de bonics i variats que a les Whitsundays. Hi havia un munt de peixos de colors però la veritat és que en vàrem veure tants de diferents a Fiji que n’hem vist pocs de nous. Això sí, aquests peixos estaven una mica més grassonets que els fijians..."

I molta més informació d'AUSTRÀLIA a Narinant.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo he f et aquest viatge i es una terra al.lucinant. No d eixeu d´anar al d esert i per t erra, res d´avions, val molt la pena atravessar de nord a sud el pais per la stuard hyway

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...