20/8/10

Ruta per Kamtxatka

Ruta per Kamtxatka és la web d'Eduard Barrobés que ens presenta la ruta de senderisme feta al mes d'agost del 2004 pel parc natural del massís del Kliutxevskoi. La península de Kamtxatka té una longitud de 1.250 km i està situada a l'extrem est de Rússia, banyada per l'oceà Pacífic a l'est i pel mar d'Okhotsk a l'oest. Fa pocs dies l'Eduard ha publicat un relat a la web de Viatgeaddictes explicant aquesta experiència:

"Ens llevem a 5 graus de temperatura. El Bezymianny, amb el fred, sembla que tregui més fum. L’esmorzar és a les vuit. Ens hem acostumat ja a la hot water que tant serveix per fer el te com per rentar després els plats. Sense sabó, descobrim el poder desengreixant de la sorra volcànica.

A les deu ens posem en marxa, caminem mitja hora llarga de pujada i ens aturem per fer fotos dels cims que tenim a l’esquerra: Uskovski i Kristovski. Poc després trepitgem la primera neu de la ruta i a dos quarts de dotze descansem al costat d’un riuet. En diuen Rasmuívaixni, que vol dir barranc o rambla. Més endavant trobem rastres d’óssos..."

I molta més informació de RÚSSIA a NARINANT.CAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...