5/8/10

Fem un stop a Brasil

L’Anna i el David van decidir fer un stop en les seves vides per tal de fer la volta al món i ens ho expliquen en el seu bloc Fem un stop. Avui us volia convidar a conèixer la seva ruta per Brasil plena d'interessants comentaris i imatges:

"Una altra peculiaritat que té, és que els hi encanta la festa!! Cada dia hi ha música a l’aire lliure i gent ballant capoeira o tocant els timbals aquí i allà. I per si això no era prou, es van inventar que el dia oficial per fer festa de nit no seria ni el divendres ni el dissabte, i ni tan sols el diumenge, sinó que seria el dimarts!!!! I ja sabeu que quan aquesta gent decideix fer festeta, la “lian parda”!!, tant, que ahir dimarts, eren les 4 de la matinada i la música encara sonava!!!

Altra vegada hem estat de sort, i sense voler-ho vam anar a petar a una representació dels pastorets a la catedral de la ciutat, al Pelourinho, que ens va encantar!! Eren uns pastorets amb un toc brasiler molt ben portat, combinant el clàssic teatre amb cant coral, ballet clàssic, reggae i fins i tot rap!!! Si, si…van rapejar la cançó de Santa Nit! Increïble!! I tot al mòdic preu de 0 reals!! També ens va encantar!..."

I molta més informació de BRASIL a NARINANT.CAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...