29/6/11

Rodant per Bèlgica

La Jana és l'autora del bloc Roda el món i torna al Born on recull els llocs on he estat, ja sigui a molts o a pocs km de Barcelona a partir del seu costum d'escriure en una llibreta les anècdotes, les peripècies, la gent, el menjar i els sentiments que ha viscut fora de casa. Avui ens descobreix alguns secrets de la gastronomia de Bèlgica:

"Si viatgem a Bèlgica, veurem que a banda de les múltiples varietats de cervesa que hi ha, també és el país de la xocolata. I és que els belgues són els tercers consumidors de xocolata del món després de Suïssa i Alemanya amb 11 quilos de consum per persona (2005). Al segle XVII van començar a exportar el cacau cap a la ciutat belga de Brabant i va ser més endavant que es va començar a popularitzar el seu consum i va esdevenir una professió...."

I molta més informació de BÈLGICA a NARINANT.CAT

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...