27/6/11

Roma per segona vegada...

En alguna ocasió ja us vaig presentar el bloc Malviatge, obra de Josep M. Galimany, i avui us torno a convidar a seguir el seu relat (i imatges) de la ruta per Roma...

"Imitant a més d'un Papa quan es refugiaven de possibles atacs, vam anar cap al castell de St. Angelo. Per cert, la calor a Roma es molt forta, val molt la pena que porteu amb vosaltres una botelleta de plàstic d'aigua perquè sempre la podreu anar a omplint en alguna de les fonts que trobareu. L'aigua de les fonts és potable i molt fresca, lo qual s'agraeix molt al llarg de les passejades per la ciutat. Ahhhh... les fonts tenent trampa per si hi voleu beure directament del sortidor, cal que tapeu amb el dit el sortidor d'aigua perquè us aparegui un nou sotidor que us facilitarà beure directament de la font. Per aquells que l'aigua no us acabi de convencer, podeu optar per anar a la gelateria San Crispino (Via de la Panetteria 42) i provar la barreja que vaig fer dels gelats crispino i llimona, mmmmm..."

I molta més informació d'ITÀLIA a Narinant.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els que visiteu Roma, no deixeu d'anar al Café Bernini (http://www.raconets.com/2009/08/restaurant-bernini-roma.html) ubicat a la famosa Piazza Nabona.
Un raconet autèntic.
Tonia Rius.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...