24/6/11

Somiant de peus a terra a l'Argentina

En una altra ocasió ja us vaig parlar de l'Anna i el Joan, autors del bloc Somiant de peus a terra, dos aventurers amb ganes de descobrir les peculiaritats dels llocs i la gent de diverses parts del món que a finals de l'any 2010 van marxar camí d'Amèrica del Sud per on continuen voltant i ens ho expliquen de meravella... Bolivia, Xile, Equador, Perú, Colòmbia i avui us convido a llegir el seu relat d'Argentina:

"L’entrada al meravellós Parc Nacional del Perito Moreno, a 80 kilòmetres d’El Calafate val 15 €, 1,5 per estudiants nacionals. El tour amb barca costa 10 € per persona i dura una hora i mitja i no està mal, veus el glaciar des de 100 metres, però no és imprescindible. Nosaltres volíem fer el treking per damunt del glaciar, però hi ha un petit problema: el preu. Resulta que només hi poden anar un cert nombre de persones al dia, això fa que només l’Estat exploti les excursions, i per tant els preus són prohibitius. L’excursió de 3 hores val 100 € i la de 5 hores 140 euros, realment abusiu. Així doncs ens vam limitar a passejar per les passarel·les que vorejen el glaciar i a veure com es desfeien els 4 glaçons de gel, que fan un soroll eixordador, i que quan cauen és espectacular. Això si, val molt i molt la pena..."

I molta més informació d'ARGENTINA a NARINANT.CAT

1 comentari:

Fuetimate ha dit...

Té raó amb els preus per extrangers i locals, el bo és que és per residents. Per tant si vas a Argentina a estudiar pots treure't la residencia i així entres més barat
Un petó
Ares
fuetimate.wordpress.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...