14/7/11

Comença la votació dels Premis Blocs Catalunya 2011


Amigues i amics, ahir va començar el procés de votació dels Premis Blocs Catalunya d'enguany... Aquests premis tenen per objectiu "promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català" així que com en altres ocasions aprofito per donar tot el meu suport a aquesta iniciativa. 

Com en les edicions anteriors l’associació STIC.cat va presentar fa unes setmanes les bases i categories per l’edició d'aquest any 2011 on per primer cop s'ha creat una dedicada al turisme i els viatges (moltes gràcies !!!) i per la meva alegria, he vist que s'han presentat alguns dels blocs publicats en aquest espai, que segueixo habitualment i els trobo de gran qualitat... 

Per la meva part he inscrit El Bloc dels Viatges en aquesta mateixa categoria, turisme i viatges,  per la qual cosa (si us agrada aquest bloc) aprofito per convidar-vos a votar-me... Moltes gràcies !!! I per tal de fer efectiu el vot cal seguir les següents indicacions sobre el procés de votació ja que cal registrar-se previament a STIC.cat.

Des d’aquí us animo a tothom a paticipar-hi  !!! El període de votació finalitzarà el dia 10 de setembre de 2011 a les 24 hores i en els propers dies us presentaré un llistat dels meus blocs preferits ... i bona sort a tothom !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...