4/7/11

Inauguració de l'exposició "La Ruta de la Seda"

Amu Daria, Associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda, té el plaer de convidar-vos a la inauguració de l’Exposició “La Ruta de la Seda” de la mà de Germán Aguilar (El Último Bazar) amb un recull d’imatges de la ruta més històrica de tota Àsia..

La inauguració tindrà lloc el proper dilluns 11 de juliol, a les 19 h al CIAJ (Centre d’Informació i Assessorament per a Joves – c. Sant Oleguer, 6-8). Aquesta exposició, que romandrà oberta fins el 27 de juliol, forma part de la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona organitzada per l’Ajuntament de la ciutat.

Durant l’acte connectarem via videoconferència amb el Germán que en aquests moments es troba perdut en un punt desconegut entre Istanbul i Pequín….

Us hi esperem !!!!

I molta més informació de LA RUTA DE LA SEDA a NARINANT.CAT

Pd. I recordeu que pocs dies després, el 20 de juliol, organitzem, també en el marc de la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona, un nou taller de togyzqumalaq, el joc de mancala que s’hi juga tradicionalment al Kazakhstan, Kirguizistan, Tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, parts de la Federació russa (Atlai, Khakàssia, Tuva), la Mongòlia occidental i a altres regions de Mongòlia i la Xina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...