5/7/11

Dos catalans perduts per El Salvador

L'Anna de Barcelona i en Lluís de Castelló d'Empúries són dos cul-inquiets que fa uns mesos van decidir fer un parèntesi a les seves vides a Barcelona, fer la motxilla, i marxar a viure i treballar a un altre indret del món: a l'Amèrica Central. A través del seu fantàstic bloc Salvadorados ens relaten tot allò que van descobrint, les seves reflexions i les seves experiències en aquest petit gran pais que és El Salvador (us recomano la seva lectura !!!!):

"Utilizant com excusa el quart de segle acabat d'inaugurar d'un dels membres de Salvadorados, el cap de setmana passat vam decidir fer una escapada poc habitual. En comptes d'anar a pujar volcans, de passejar per la ciutat o per pobles, o d'optar per fer el ronso a alguna de les platges properes de la Libertad, vam decidir llogar un cotxe, creuar el país i anar a conèixer les illes del Golfo de Fonseca, al Departament fronterer de la Unión.

El Golfo de Fonseca, situat a l'orient del país, és un gran accident geogràfic (a més d'un ric espai natural) que comparteix El Salvador amb els seus veins, Hondures i Nicaragua. Al Golf s'hi troba un grapat d'illots esparcits, alguns prou grans com perquè hi pugui viure gent, com Meanguera, Conchagüita, Zacate Grande o El Tigre, i altres força més xics (estil illa de Perejil) i per això, deshabitats. Això sí, igual que el d'Espanya, la seva miniatura no ha impedit que sigui objecte de disputes i fins i tot de baralles entre països veins.

Així doncs, dissabte de bon matí (i tant bon..a les 5h!!) ens vam llevar disposats a fer camí cap al nostre objectiu: l'Illa de Meanguera, on anàvem a passar un parell de dies de sol i son..."

I molta més informació de EL SALVADOR a NARINANT.CAT

1 comentari:

Salvadorados ha dit...

Moltes gràcies Eduard! :)

Per cert, ja sóc seguidora de Huacal, m'agrada molt com teniu organitzada la pàgina!

Anna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...