22/8/12

Viatjant i vivint per Vietnam

Vietnam cantonada Bailen és el bloc que ens porta a una estada de sis mesos de dos catalans en aquest país... Mil i una històries i descobriments ple d'imatges que mostren tot allò que es pot arribar a viure a Vietnam en aquesta bona temporada que va anar des de mitjans de l'any 2011 a principis del 2012:

 "Com ja he comentat en algun post, els vietnamites utilitzen la moto per a tot. Ja sigui per transportar-se a ells mateixos o a un matalàs de matrimoni. No existeix Vietnamita sense moto, ni existirà mai. No hi ha dia que ens deixi de sobtar la tècnica que tenen per carregar les motos amb tot tipus de coses i l’habilitat que tenen per conduir tan carregats. La llàstima es que no puc anar sempre amb la càmara de fotos a sobre per captar aquests moments i menys quan nosaltres també anem motoritzats, però perquè us pugueu fer una idea del que explico, us deixo alguna foto divertida. Les bicis també, es clar!..."

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o tourist card... 

I molta més informació de VIETNAM a NARINANT.CAT

1 comentari:

HotelsAmbEncant.cat ha dit...

Aquesta foto de la moto es genial!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...