6/8/12

En bicicleta per Cambodja

El Pau, 30 anys, i la Gaëlle, 28, es van conèixer estudiant a Grenoble i aquests últims anys han estat visquen junts a Sabadell.  Ja feia temps que li donàvem voltes a la idea de marxar de viatge durant una època, i finalment aquesta idea es va concretar concretant en un viatge en bicicleta durant l'any 2011 al voltant del món i ho van narrar amb el bloc Una volta de pedal i avui ens mostren les seves experiències a Cambodja:

"Després de la volta pel nord est vam tornar a Chiang Mai amb la idea de buscar algun transport public que ens portes fins a la frontera amb Cambodja. Es curiós com quan un està acostumat a dormir en un lloc diferent cada dia, el fet d’arribar a un lloc que ja coneixes fà que t’hi sentis com a casa. Després de fer unes recerques en les estacions de bus i tren i descobrir que els trens amb llit estaven plens fins la setmana següent i els busos de primera classe no deixaven pujar bicicletes, vam decidir que la millor opció era el tren de segona amb butaca reclinable i aire condicionat.

Dit i fet, el l’endemà d’arribar a Chiang Mai vam agafar un tren que en 24 hores i un petit transbord a corre cuita a l’estació de Bangkok, ens va portar a Surin, a 70 km de la frontera Cambotjana. De Surin a Siem Reap, el poble mes pròxim a les ruïnes d’Ankor, hi ha 240 km que hem fet en 2 dies aconseguint millorar el nostre record de distancia al fer 130 km (80 dels quals de pista) en un sol dia. Al entrar a Cambodja la carretera es va convertir en pista, les cases de totxo en cases de fusta, els 4×4 en motos atrotinades i l’aire net i clar en una barreja de pols i fum..."

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o tourist card... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...