30/8/12

Estada a Mumbai

L'Arnau es troba des del març del 2012 a Mumbai "intentant escriure un futur, que ara mateix és força incert…" i ens ho va explicant en el seu bloc Mumbai Blog on trobem interessants anècdotes i informacions pràctiques sobre el seu dia a dia i elsllocs més interessants de la ciutat i el país:

 "Aurangabad és una ciutat “petita”. Només 2,5m d’habitants. A 30kms direcció sud, hi trobo les coves d’Ellora. Situades al coll del mont Charanandri, són un total de 34 espectaculars estructures excavades sobre la roca durant varies generacions (s.VI-S.XII), amb finalitats de caire religiós. Monestirs i temples budistes, hindús, i jainistes. Tots ells, amb infinitats de detalls de pedra treballada fins l’últim detall. A dins les Vihâras budistes, elefants i figures de Buda majoritàriament, converteixen aquest lloc en una autèntica joia de la humanitat. 

Després d’aquesta intensa visita, un autobús em porta, durant 3 hores, a les coves d’Ajanta. Són un conjunt de 30 temples dedicats únicament al culte budista molt semblants als d’Ellora, però més antics i per bé que potser no tan espectaculars, molt més rics de detalls. A les grans escultures esculpides de budes i altres figures, s’hi han d’afegir les pintures que hi ha a la paret, on es representava l’estil de vida dels seus habitants a partir del segle II a.C., així com figures mitològiques com Apsaras (ballarins divins) o Kinneras (mig home, mig ocell). Totes les parets dels temples d’Ajanta es troben cobertes per aquests impressionants murals..."

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o tourist card...

I molta més informació de l'ÍNDIA a NARINANT.CAT

2 comentaris:

HotelsAmbEncant.cat ha dit...

Aquest és un d'aquells llocs pels que sembla que no passi el temps.

Anònim ha dit...

Una de les ciutats més interessants que he visitat mai.
http://www.raconets.com/2010/02/excursio-mumbai-india.html
---------------------------
Tonia Rius Garcia-Planas
www.raconets.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...