12/12/12

Guia de Lisboa


Fa uns dies ja us vaig parlar sobre els primers mesos de la Guia d'Amsterdam i la seva bona rebuda i no puc estar-me d'agrair avui la bona rebuda que també ha tingut el segón exemplar de les guies de viatge "Amb destinació al... Món" dedicada a Lisboa.

Aprofitaré per comentar alguna de les informacions que podeu trobar a la Guia de Lisboa com les seccions dedicades a Hotels i Allotjament, Vols a Lisboa, Informació bàsica (cultura, història, clima, demografia, curiositats, etc.), Visites imprescindibles (una selecció de cinc llocs que no es podem perdre al visitar la ciutat, que s'acompanya amb una segona selecció amb el nom "Altres visites imprescindibles" per si anem amb més temps o volem descobrir altres mirades de la ciutat blanca) i Mapes (amb els mapes de la ciutat i dels principals barris) i per últim teniu una secció de contacte i informació sobre la col·lecció de guies.


Aquests mesos la Guia de Lisboa ha parlat d'aquells recursos bàsics per moure's per la ciutat com les targetes Lisboa Card, Sete Colinas o Viva Viagem, el Metro de Lisboa, la guia d'oci Follow me Lisboa o els barris de Lisboa; les visites més habituals com el Museu del Fado, Lisboa Story Center  o la Fundació Saramago, alguns llocs a visitar amb encant i menys coneguts com La Casa das Vellas do Loreto, l'Hospital das Bonecas, la Festa Avante 2012 o Les galeries romanes de la Rua da Prata, les petites (o grans) històries de la ciutat com  el  25 d'abril de 1974, la Revolução dos Cravos o La Lisboa de Saramago, la presència de Lisboa al cinema com A la ciutat blanca (1983), Histories de Lisboa i Mistérios de Lisboa o a la literatura com a Diuen de Lisboa... (1), per acabar amb les recomanacions d'altres blocaires o periodistes com Lisboando, guia de Lisboa o Lisboa, un regal per als sentits...

Bé, espero que us sigui d'interès i no dubteu en visitar la Guia de Lisboa, on també podeu trobar un munt d'enllaços a les pàgines d'informació de Turisme de Lisboa, Tranvies de Lisboa, Aeroport, etc... així com visitar els àlbums d'imatges sobre Lisboa al Pinterest o el Canal Lisboa de Youtube.


Avui dia 12 de desembre és el darrer dia per poder participar en una nova campanya d'Easyjet, que sorteja 4 vols dobles al destí que hom prefereixi per volar a qualsevol data de l'any 2013 (excepte ponts i festius). Per entrar al sorteig, s'ha de contestar aquesta enquesta. Jo ja he participat, us animeu ? 

1 comentari:

El Deme ha dit...

No olvidarse entrar a una pastelería a probar los famosos pasteles de Belem...mmmmm!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...