5/12/12

Loop, la volta al món per parts a Austràlia i Nova Zelanda

La parella blocaire i viatgera autora de Loop, la volta al món per parts ens comenta: "No podem donar la volta al món d'una tirada, per tant l'anem fent per parts, cada estiu a un lloc, amb escapades curtes entremig. Aquest estiu ens acostem als antípodes: Austràlia i Nova Zelanda".Així entrada a entrada van donant la volta al món i ho comparteixen per tal que puguem gaudir dels seus relats i rutes per Amèrica, Àsia, Europa, Àfrica o com ha estat el cas d'aquest estiu per Oceània:

"Ja tornem a ser a terra! Hem passat dues nits en un veler per les illes Whitsundays, la veritat és que de les illes esperàvem alguna cosa més ja que te les venen amb imatges de platja de mar turquesa i sorra blava i en realitat la majoria són de roca amb avets, totalment muntanyoses, i sense platja. Ara, que només per passar unes hores a la platja de Whitheaven, que està a l’illa més gran ja val la pena, impressionant! 

El veler, Silent Night, estava molt bé, i erem pocs: onze (un kiwi, una italiana, dos suïssos, dos alemanys, tres francesos i nosaltres, sense comptar el capità i l’ajudant), i dels tres dies que hem estat al vaixell tots tres hem tingut estones per navegar amb la vela, molt divertit, no ho havíem fet mai, el vaixell s’aixecava moltíssim d’una banda que feia impressió! a nosaltres sempre ens feien seure a la part que s’aixecava..." 

Molts de vosaltres ja coneixeu la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia i també ja sabeu el meu grau personal d'implicació ("Valora la vida") i avui us vull tornar a recordar la importància del vostre suport, gràcies !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...