9/12/12

El Racó viatger de Mariló a Egipte

Avui tinc el plaer de presentar-vos el Racó Viatger de Mariló, un espai ple de sentiments, colors i viatges que us agradarà... de moment, us convido a fer un primer tast dels seus relats i experiències per Egipte, ja em direu que us han semblat:

"Tinguérem l’ocasió única de poder conèixer una realitat que en Espanya coneixem de primera mà: una escola. Sovint mirant les meravelles arquitectòniques construïdes en temps faraònics he pensat en les mancances que tenen alguns dels egipcis en l’actualitat. I especifique la paraula “alguns” perquè és un país de contrastos socials, rics molt rics, pobres molt pobres. 

Sovint he pensat en els habitants més menuts, el xiquets, que alhora són el futur, i quin tipus d’educació rebran. I de vegades em pregunte què pensaran quan arriben a la lliçó on es conten tot l’esplendor i riquesa que tenia el seu país en temps dels avantpassats..."


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

2 comentaris:

Mariló Sanz Mora ha dit...

Gràcies Eduard, per cert ets el mateix Eduard que t’has afegit com seguidor del meu racó?
Ha sigut una agradable sorpresa trobar, de casualitat, este post teu realment afalagador. No sé molt bé com funciona este bloc...ets tu qui tries el que penges? T’envia la gent els seus posts?... siga com siga me n’alegre molt d’haver-lo descobert, és molt interessant.
I sobre Egipte...la primera vegada que hi vaig anar el vaig assaborir perquè havia llegit molt sobre el passat faraònic i realment em va impactar. Quan hi vaig tornar, sense deixar de bocabadar-me, em vaig dedicar a mirar les persones i la societat actual. Esta visita d’una escola a Luxor pertany a este segon viatge on vaig estar també navegant pel llac Nasser.
Salutacions i a seguir endavant. Mariló.

Eduard ha dit...

Gràcies a tu Mariló pel fantàstic bloc i els teus relats. I si, sóc el mateix Eduard que s'ha fet seguidor teu.

En quant a El Bloc dels Viatges des de fa cinc anys publico periòdicament una entrada sobre els blocs de viatges en català que hi ha per la xarxa. Alguns d'ells m'han escrit els/les lectors/es o els mateixos blocaires i han estat recomanats així com d'altres els vaig descobrint per casualitat.

Espero que continuem compartint altres moments i moltes gràcies pel teu comentari... una forta abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...