2/12/12

Guia d'Amsterdam


Fa poc més de sis mesos vaig començar un nou projecte blocaire, la col·lecció de guies Amb destinació al... Món, amb l'edició de tres guies de viatge dedicades a Amsterdam, Lisboa i Samarcanda. Davant la fantàstica acollida de les mateixes (moltes gràcies !!!), en els propers mesos tinc previst l'edició d'altres destinacions amb el suport d'amics i amigues amants dels viatges i de descobrir els secrets de les ciutats d'arreu del món, però com això serà a l'any 2013, avui us volia destacar les pàgines que formen la Guia i  fer un resum de les entrades més destacades d'aquest primers mesos de la Guia d'Amsterdam.

Així, a la guia podeu trobar unes seccions dedicades a Hotels i Allotjament, Vols a Amsterdam, Informació bàsica (cultura, història, clima, demografia, curiositats, etc.), Visites imprescindibles (una selecció de cinc llocs que no es podem perdre al visitar la ciutat, que s'acompanya amb una segona selecció amb el nom "Altres visites imprescindibles" per si anem amb més temps o volem descobrir altres mirades d'Amsterdam)  i Mapes (amb els mapes de la ciutat i dels transports - metro, tramvia- i també amb el mapa interactiu dels coffe-shops) i per últim teniu una secció de contacte i informació sobre la col·lecció de guies.


Aquests mesos la Guia d'Amsterdam ha parlat d'aquells recursos bàsics per moure's per la ciutat com La targeta "I amsterdam City Card", Time Out Amsterdam o les Guies d'Amsterdam; les visites més habituals com  el Museu VanGogh o Houseboat, les cases flotants d'Amsterdam, alguns llocs a visitar amb encant i menys coneguts com el Vondelpark o Huis Marseille, el primer museu de la fotografia, les petites (o grans) històries de la ciutat com la vida de Nelly Bodenheim, l'il·lustradora amb humor o Akko Goldenbeld, la ciutat musical d'Amsterdam o les recomanacions d'altres blocaires com Viatjar a Amsterdam amb nens i nenes, Rebem la Primavera a Amsterdam o El Barri Vermell d'Amsterdam...

Bé, espero que us sigui d'interès i no dubteu en visitar la Guia d'Amsterdam, on també podeu visitar els àlbums d'imatges sobre Amsterdam al Pinterest o el Canal Amsterdam de Youtube.

I si voleu trobar un bon allotjament  a Amsterdam us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels i B&B amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...