12/6/14

Equipatge de mà a Cracòvia

De nou Equipatge de mà ens acosta a una interessant destinació, en concret, avui podem acompanyar-los en una de les seves guies, la de Cracòvia:
"Després de molt de temps sense publicar cap entrada de localitzacions de pel·lícules hem decidit tornar amb la Llista de Schindler. Segur que tots, tot i que no l’hagueu vist, heu sentit parlar d’aquesta pel·lícula de Steven Spielberg guardonada amb 7 Oscars. Pels qui no l’hagueu vist, aquesta pel·lícula explica part de la història de la terrible època que va viure la societat polaca durant la Segona Guerra Mundial.

La película va ser rodada a Cracòvia, però tot i que les escenes representen el gueto jueu no van ser gravades en aquest barri, ja que s’havia modernitzat. Degut a aquesta modernització, l’escenari escollit per Spielberg va ser Kazimierz, el barri jueu de Cracòvia." 

Pd. La conferència d'aquest proper divendres de Coneguem el Món s'ha ajornat al darrer trimestre de l'any,  bones vacances !! 

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...