14/5/10

Cròniques de Brussel·les

La Mont és l'autora del bloc From Brussel·les amb amor que com ella mateix ens comenta està dedicat a: "Ja fa un any, un mes i alguns dies que vam decidir fer un canvi radical de vida i ens vam traslladar a Brussel·les. Des d'aquestes linies m'agradaria compartir amb familia, amics i tot aquell que vulgui, la nostra experiència per terres belgues...". Avui us deixo amb la seva darrera crònica:

"Un volcà islandès de nom impronunciable ha provocat el caos a tot l'espai aeri europeu, obligant a tancar la majoria dels aeroports més importants del continent, entre ells el de Brussel·les, sense que a hores d'ara se sàpiga quan tornaran a obrir i quan es restablirà la normalitat, que segur no arribarà com a mínim fins la propera setmana. I això arriba el cap de setmana de la tornada de les vacances escolars de Pâques, és a dir, un dels caps de setmana més importants pel que fa al transport aeri d'aquest país, a les portes d'un cap de setmana, i el que això significa per una ciutat que es podria calificar com ciutat de negocis. Divendres és un dels dies amb més moviment de passatgers, la majoria treballadors expatriats que aprofiten els dos dies de descans per anar a casa.

Per una banda aquesta aturada de l'activitat de l'aeroport de Brussel·les ha servit perque alguns ciutadans de Zavantem (la ciutat on està situat l'aeroport) puguin descansar del soroll que els motors dels aparells fan quan s'enlairen i quan aterren (motiu de debat) i per l'altra ens recorda que malgrat totes les innovacions tecnològiques al final la "mare naturalesa" ens acaba posant al lloc que ens correspon."

i molta més informació de BÈLGICA a Narinant.cat

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...