5/5/10

Quinze dies a Nova Zelanda

Ahir us parlava de l'Anna Jubero de Girona i en Jordi Corominas, una parella d'Olot que durant els anys 2008 i 2009 van fer la volta al món, i de nou avui us volia presentar una part del seu trajecte, el relat de la seva estada a Nova Zelanda:

"16 dies aquí dónen per molt, però segurament són un pel justos per veure bé les dues illes. Nosaltres, com que tothom ens ho havia recomenat, vam fer més ràpid l’illa nord per tenir més temps per la sud i creiem que val la pena fer-ho així si es va just de temps. Així per sobre, el nostre itinerari va començar amb 2 dies a Auckland, vam anar a la preciosa península de Coromandel a disfrutar de platja, vam passar per Rotorua abans de fer un fantàstic trekking al centre de l’illa pels paisatges volcànics que van fer de Mordor i ens vam dirigir cap a Wellington per creuar l’estret. Un cop a l’illa sud, vam anar a Kaikorua..."

i molta més informació de NOVA ZELANDA a Narinant.cat

1 comentari:

Agueda ha dit...

Em sembla molt interessant i valent prendre aquesta decisió i emprendre l'aventura per diversos països per conèixer noves cultures. Nova Zelanda és un lloc que sempre m'ha despertat molta curiositat i espero algun dia poder-visitar.Por el moment m'he de conformar recollint informació com la que vosaltres aportais.Una salutació

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...