16/5/10

Una parella sabàtica a Austràlia

La Mireia i l’Arnau, fisioterapeuta i publicista respectivament, ham decidit agafar-se un període sabàtic per complir el somni de fer la volta al món juntsi les seves experiències les podem descobrir al bloc Sabàtica.cat. Avui us convido a llegir les seves cròniques d'Austràlia:

"Abans d’arribar ja a Sydney, ens vam desviar per conèixer de primera mà la regió vinícola de Hunter Valley i les Blue Mountains. Els vins que havíem tastat durant el nostre pas per Austràlia ens havien agradat força, però tot i que els paisatges ho van compensar, els vins de la regió de Hunter Valley en concret ens va deixar molt indiferents. A les Blue Mountains vam enganxar dies de molta calor i vam poder fer només un parell de caminades, però vam descobrir-hi alguns racons preciosos amb els que vam entendre perquè és un dels refugis de cap de setmana més buscats dels “sydneyencs”.

A l’arribar a Sydney vam haver de buscar un lloc alternatiu on allotjar-nos a corre cuita al descobrir que el lloc que havíem reservat semblava tret de la pel·lícula Trainspotting… Després de mig any viatjant pel món hem dormit en llocs xunguillos, però aquest era massa: muntanyes de colilles apagades pels passadissos, forats a les parets i una olor que semblava indicar que els anteriors clients havien ocupat l’habitació feia més de 40 anys…"

i molta més informació d'AUSTRÀLIA a Narinant.cat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...