7/9/11

Diari de la bona vida

Diari de la bona vida és el bloc de viatges d'en Manel i la Cristina que ells mateixos defineixen com "un blog amb comentaris, experiències i fotografies de diferents llocs que hem pogut visitar. Viatjar és una experiència única, i aquest lloc vol ser una petita mostra de com ens ho passem quan sortim de casa nostra per veure món..." Així que només resta gaudir del seu relat sobre un viatge al Japó a l'any 2009:

"Ens feia molta gràcia visitar la zona del volcà Aso-san i no ens vam equivocar al fer-ho. És una passada!!! El cràter té una circumferència de 128 km i dins trobem el poble (estan locos los japoneses!!!) i 5 petites muntanyes, algunes de les quals també són volcans. És la caldera volcànica activa més gran del món. Tenen unes instal·lacions pendents de les emisions de gas tòxic, i uns marcadors lluminosos t’informen constantment del nivell de perillositat.

I encara que vam jurar que no ho fariem més, ho vam tornar a fer. Vam llogar un altre cotxe!!!! Ja hem perdut la por, i ho compensa la llibertat que ens dona moure’ns per la zona. Això si, vam demanar ajuda a gent que vam trobar al pàrquing del mirador del volcà, per programar el GPS de baixada. (Aquest era completament en japonès, i nosaltres només arribem com a molt a dir esquerra i dreta…) La zona és plena de camps de conreu i animals…"

I molta més informació del JAPÓ a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...