5/9/11

En ruta pel Vietnam

L'any 2008 l'Arnau Vidal va acabar la seva ruta de més d'un anya arreu del món que ens va explicar en el bloc Nau arround the world i poc desprès va publicar el llibre del seu viatge amb el mateix títol que el bloc.
Avui us convido a fer un primer tast amb les seves aventures al Vietnam:

"Han sigut tres dies espectaculars, deu meu quanta aigua...El tour era una mica turistic, et ens portaven com un ramat d'ovelles tot el dia, he cambiat de guia turistic 4 vegades, he agafat 7 autobusos i tot tipus d'embarcacions.

Amb tre dies hem tingut temps de tot (a les 6 del mati dret!) des de mercats flotant, piscifactiries, pagodes, mercats...i un paisatge que era un espectacle !!! L'avantatge d'aquests viatges es que coneixes a moltissima gent, amb la que en dos dies fas una bona amistat, pero l'endema tothom segueix el seu viatge.

L'ultim tram de vaixell es espectacular, navengant per un riu on no veus el final, on durant tot el viatge segueixes centenars de cases amb tots els nens saludat.Lo impcatant d'aquesta gent es que en la epoca de pluges l'aigua del riu puja tant que arriba a les cases i es poden passar un o dos mesos vivint sobre la taula...si si sobre la TAULA !!! L'aigua inunda la casa i es veu que es lo mes normal del mon.A catalunya cauen 4 gotes i tot parat !!!!!"

I molta més informació de VIETNAM a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...