1/9/11

Viatge a Egipte

Comença un nou mes i aprofito per presentar un interessant bloc que tot just acabo de descobrir, es diu Eolium i es obra de Miquel Garriga, i avui podeu llegir el seu relat sobre un viatge a Egipte:

"A dos quarts de deu del matí l’avió torna a enlairar-se i marxem de l’aeroport d’Abu Simbel. Mentre s’enlaira veig, pels petits monitors on s’acostumen a donar les instruccions de seguretat, que abans de les instruccions hi ha una imatge d’una gran mesquita i una veu d’home, greu i profunda, que va dient alguna cosa en àrab. Sembla recitar i estic segur que és alguna oració o potser encomana la seguretat del vol a Al·là. La cadència de les paraules i el to en general ho fan pensar. És tot un recitat que no es tradueix a l’anglès i després, de cop, la imatge passa a les típiques de seguretat habituals i les explicacions que es donen en àrab i en anglès. En fi, una cosa sorprenent.

Tornem a repetir el viatge de fa poques hores, però ara en direcció inversa. En mitja hora hem tornat a ser a l’aeroport original i amb l’autocar triguem ben poc en arribar a la gran presa d’Aswan. Quan baixem de l’autocar rebo el regal de la vista de l’extensió blava de l’aigua. Sembla mentida que pugui haver-hi tanta aigua aquí, al mig del desert. Estem a 980 quilòmetres del Caire i a 235 de Luxor, el lloc que representarà el final del nostre viatge en vaixell pel Nil d’aquí a dos dies..."

I molta més informació d'EGIPTE a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...