16/6/12

Companys de viatge a Finlàndia

"Asseguts al tren, en el trajecte des de la capital fins a la nostra destinació, miràvem per la finestra i ens anàvem fent a la idea de què ens hi esperava: boscos, boscos, i més boscos completament blancs i colgats de neu, silenci, quietud i foscor, a quarts de tres de la tarda ja era gairebé negra nit i el termòmetre marcava -5°C.  Durant la nostra estada ens vam allotjar a Jalkaranta, un barri de cases de fusta situat entre el bosc i el llac, i la Irma va ser la nostra amfitriona. Les llums i espelmes a la porta i finestres, els peücs de llana, l’olor de galetes acabades de fer, convertien el seu acollidor bed&breakfast en un càlid refugi enmig de tanta neu i fred..." 

Companys de viatge és l'interessant bloc d'en Jordi Bosch i la Susanna Rodríguez on ens delecten amb les seves rutes i viatges i ens descobreixen l'altra cara dels països com és en aquest cas esquiant a Finlàndia... abans de deixar-vos amb la seva lectura us vull recomanar una secció que tot just han iniciat amb el suggerent nom Entrevista des del sofà  on "volem que coneguis nous indrets mitjançant l’experiència dels nostres amics i esperem que t’inspirin per a properes aventures..." Us agradarà !

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o tourist card... I a Finlàndia podeu dormir a més de vuit-cents hotels... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...