10/6/12

I més canvis a El Bloc dels Viatges...


I si l'altre dia us parlava del naixement de la Col·lecció de guies de viatge de El Bloc dels Viatges (per cert, moltes gràcies pels comentaris positius, fins i tot entusiastes, que m'heu fet arribat) avui us volia comentar algunes novetats que fa pocs dies que s'han incorporat a aquest bloc...

El primer de tots, el nou domini, ara l'adreça és www.elblocdelsviatges.cat, una novetat que ja feia dies que volia incorporar i que gràcies a la darrera empenta de blogger ;-) no podia deixar de fer...

La segona i molt important, finalment ja hi ha un Mapa amb totes les destinacions publicades en  aquests darrers cinc anys en El Bloc dels Viatges... He d'agraïr a totes les persones que ja fa molts i molts mesos que m'animen a afegir un mapa per tal de facilitar la cerca per la seva constància... aquest cop també calia una petita empenta... veureu que és ben senzill i cada destinació s'acompanya d'un enllaç (que ens porta a la destinació escollida) i una foto.

La tercera, és que he creat noves seccions dedicades a allotjament, vols i tourist cards. En aquestes seccions he creat un llistat amb alguns cercadors i companyies per tal de facilitar l'organització del viatge.

Alguns dels enllaços (no pas tots) de les noves seccions formen part d'allò que es diu afiliació (per cada compra que es faci a través d'aquest enllaç el vostre cost no té cap diferència mentre que el bloc rep una petita comissió per haver-se realitzat la compra a través seu. Per cert, si algú vol saber més sobre el tema estic a la seva disposició). En aquesta mateix línea, podeu trobar un cercador d'hotels a la columna esquerra del bloc. Amb la que està caient us volia demanar un petit suport en el moment d'organitzar les vostres vacances o escapades.

La quarta, El bloc dels Viatges canvia de logo... és aquest... què us sembla...?


I la cinquena i darrera novetat per avui, a banda i banda del cos central del bloc, a les columnes trobareu un munt de nova informació. Especialment us vull destacar una: a la columna esquerra hi ha una secció actualitzada amb més de 50 blocaires que actualment es troben de viatge.

Bé, espero que us agradin tots aquest canvis i bons viatges !!!!

5 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Per fi el mapa eh! :)

Bons canvis. Últimament passo molt per aquí, encara no tinc clara la destinació d'aquest estiu!

Una abraçada!

milcamins ha dit...

Si segueixes amb aquestes noves incorporacions, hauré de posar aquest blog com company del día a día.

Abraçades i endavant!

Eduard ha dit...

Hola Eduard, ja veus que ràpid, ràpid, no sóc, però tinc bona memòria, he, he, he... em sembla que només he trigat tres anys des de què m'ho vas dir... i ja saps que qualsevol comentari o suggeriment serà benvingut...Moltes gràcies i una forta abraçada !!!

Hola Mercè, moltes gràcies per les teves paraules... i més ara que som companys de g+, he, he, he... Molts petons i fins aviat !!!

Marta Contreras ha dit...

Felicitats pels canvis, té tot molt bona pinta.

Molta sort!

m

Eduard ha dit...

Moltes gràcies Marta!!! i ben aviat espero veure't en família viatgera... Una forta abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...