19/6/12

I ja tenim el bloc de La Catosfera Viatgera



La Catosfera és la blocosfera catalana, el món de blocs o univers de blocs de la comunitat o xarxa social catalana. La formen el conjunt de blocs escrits en català i la comunitat virtual que hi ha al voltant d'aquests blocs. El terme va ser inventat per Toni Ibàñez el 2005 al seu bloc "Tros de Quòniam".

L'any 2007 vaig començar a publicar El Bloc dels Viatges, el qual vaig subtitular amb el nom de la "Catosfera viatgera", ja que era, i és, un espai on mostrar i difondre la rica diversitat blocaire de viatges que existeix en la nostra llengüa. Fins el moment, El Bloc dels Viatges ha publicat més de 1.300 diaris, blocs, webs, activitats i llibres de viatges en català.

Ha estat gràcies a aquest treball de recerca i a les aportacions de centenars de blocaires catalans que ha estat possible crear finalment un primer directori de blocs de viatges en català: La "Catosfera viatgera", el conjunt de blocs de viatge escrits en català.

Aques nou bloc, La Catosfera Viatgera, és, doncs, un espai dedicat a llistar i mostrar els centenars de blocs (o blogs) de viatge escrits en català. L'any 2012 el directori el formen prop de 500 blocs amb més de 2.000 destinacions.

Avui us animo a fer una ullada, a gaudir del munt de relats i viatges, a descobrir noves destinacions, a veure si està el vostre bloc i si us agrada, a col·laborar amb aquest projecte ja sigui amb els vostres comentaris, ja sigui en fer difusió... Espero que us agradi, moltes gràcies i bons viatges !!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...