6/6/12

Guies de viatge

Amigues i amics, tal com vaig comentar fa uns dies, El Bloc dels Viatges està de canvis... primer va estar el canvi de plantilla del bloc i avui arriba un segon canvi. El Bloc dels Viatges ha iniciat una nova col·lecció de guies de viatge dedicades a ciutats i poblacions d'arreu del món...

En format bloc ì amb el nom "El Bloc dels Viatges amb destinació a..." han nascut amb la voluntat de crear i compartir aquelles ciutats que m'enamoren... Així, des d'avui podeu visitar i consultar:

 - la guia número 1 dedicada a Amsterdam


 -  la número 2 dedicada a Lisboa


- i la número 3 dedicada a Samarcanda.


Bàsicament, cada guia és un espai on mostro les que considero les meves visites imprescindibles que s'acompanyen d'un recull d'informacions pràctiques sobre allotjament, vols, transport, visites, museus, cultura i art, oficines de turisme, guies, música, vídeos, etc. i temes d'actualitat, a més d'una selecció de les millors entrades sobre la ciutat publicades a la Catosfera Viatgera.

Periòdicament, com en qualsevol altre bloc, publicaré noves entrades amb recomanacions, allò que vaig visitar, descobriments, consells d'altres blocaires i novetats per tal de donar a conèixer aquestes ciutats i intentar que la vostra escapada o el vostre viatge sigui inolvidable.

Espero que us agradin !!! i Bons viatges !!!!

3 comentaris:

Gerard ha dit...

Endavant amb aquesta nova etapa!!
Salutacions

Zerozerosset ha dit...

Em sembla una iniciativa magnífica!! El bloc s'està concvertint en una eina indispensable pels viatgers.

Eduard ha dit...

Moltes gràcies Gerard i ja veig que has estat per Granada... encara que a mi qui em té el cor robat és Viena, gràcies per les boníssimes entrades de febrer, març i maig ! i com sempre bons viatges !!!

I moltes gràcies Jordi !!! espero que d'aquesta manera cada cop siguem més viatgers/es que compartim les nostres experiències i descobriments... una abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...