8/6/12

Sense descans per Croàcia

"Sortim de Murter a les 9 del matí en direcció al parc nacional de les illes Kornati, en un vaixell de fusta amb un cert aire antic. Les illes es troben a 20 km en línia recta des de la costa, i el trajecte dura més de dues hores. També hi ha d’altres petites embarcacions que realitzen el mateix trajecte. 

Les Kornati formen un conjunt d’illes molt extenses, distribuïdes de forma paral·lela a la línia de costa continental. Aquestes illes presenten una forma molt arrodonida amb pendents suaus, llevat a la seva costa exterior, on són més escarpades, limitades de ben segur per alguna falla tectònica. 

La vegetació a les illes és escassa, la qual cosa els hi dóna, en aquesta època de l’any, un color palla característic fruit de l’herba assecada per la calor. Malgrat tot, moltes d’elles es troben esquitxades per petits arbres o arbustos que creixen formant clapes arrapats a terra per l’acció del vent..."

Sense Descans, un dels meus blocs favorits, ens relata els viatges del David, la Laura i el petit Arnau arreu del món, avui podeu gaudir de les seves experiències a l'estiu del 2011 a Croàcia...

I molta més informació de Croàcia a Narinant.cat i pots trobar més de 2.500 hotels en aquesta pàgina de Croàcia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...