24/3/13

Un puntal d'Hèrcules, vivint a Tetuan

La passió pels viatges ha dut a instal·lar-se des de l'agost del 2012 a l'Eva i la seva parella al Marroc, en concret a Tetuan, i des d'allà van començar a escriure el bloc Un puntal d'Hèrcules per compartir una mica les experiències amb els amics, penjar-hi fotos i descobrir-nos pinzellades d'una altra mirada de la ciutat, la cultura i la seva gent... i avui podeu llegir una mica sobre les Set portes de Tetuan:

"Les portes de Tetuan són molt importants. De seguida dedueixes que, de fet, són el més important de la ciutat, perquè no hi ha cap text (article, llibre, web, guia de viatge, el que siga) que no comence així: La medina de Tetuan té set portes: Bab* Açò, Bab Allò, Bab... I sobretot perquè quan et presenten algú d'ací les tres primeres frases sempre són:

a) Benvingut al Marroc. Encara que faça mesos -o, sospito, anys- que hi vius.

b) T'agrada el Marroc? Si dius que sí de vegades s'estranyen. Però què passaria si digueres que no, eh?

c) Has vist les set portes de Tetuan? Doncs sí: les hem vistes. De fet les vam veure els primers dies. D'això també hi ha qui s'estranya, com si estigueren ocultes o com si un foraster no fos capaç d'arribar-hi... La medina de Tetuan no és tan i tan gran. La primera vegada que hi passeges, encara que no vulgues, ja ixes per una porta diferent de la que havies entrat..."



I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

2 comentaris:

Eva ha dit...

Gràcies, Eduard! :)

Eduard ha dit...

Ha estat tot un plaer llegir i compartir les vostres experiències, imatges i relats. Moltes gràcies !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...