2/5/14

Premis Liebster Award, Dardos, Versatile i Best Blog Award pel Bloc dels Viatges




Ja fa uns mesos i ara de nou fa pocs dies he tingut el plaer de rebre nous reconeixements blocaires que voldria agrair molt especialment. El primer guardó ha estat el Premi Liebster Award que m'ha arribat de la mà del bloc Companys de viatge, una parella viatgera, la Susanna Rodríguez i el Jordi Bosch (que ja fa temps que segueixo i que de nou aprofito per recomanar-vos i que aprofito per felicitar pel seu nou disseny del bloc). I el segon premi m'ha arribat de la mà de la Cristina Callao, l'autora del bloc Psicologia al alcance de todos i ha estat el Best Blog Award. Moltes gràcies  !!!


I poc abans de l'estiu passat dos nous guardons van arribar a les meves mans. El primer, el Premi Dardos rebut de part del fantàstic Racó Viatger de Mariló a la que l'he d'agrair molt especialment les seves paraules de reconeixement que m'ha fet enrojolar una mica... i el segon, ha estat el Premi Versatile que m'ha atorgat Xino Xano. Excursions per a no excursionistes, un bloc molt interessant del que us recomano feu una bona ullada... També, moltes gràcies a tots dos !!!

Rebre aquests guardons significa també acomplir unes normes i seguir la cadena amb nous nominacions... però per un cop, i davant el volum que significaria, he pres la decisió d'aturar-ho en aquesta entrada i senzillament agrair a tots els quatre blocs que m'han guardonat les seves paraules, espero que no us sapiga greu... de tot cor, moltes gràcies !!!

3 comentaris:

Mariló Sanz Mora ha dit...

Hola Eduard! Gràcies per qualificar el meu racó viatger com "fantàstic", és tot un honor. I no sé que et vaig dir per posar-te roig, jejeje... però segur que tot era cert i sincer, directe des del cor. Este bloc de viatges i la Catosfera viatgera que tu portes endavant, són com biblioteques viatgeres virtuals, quan vols saber d'un lloc, sempre hi trobes. Així que continua i no pares. Mariló.

Fuetimate ha dit...

La veritat és que la feina que feu de recolpil#lació de blogs, bé us val aquestes mencions i altres moltes més!
Felicitats
Fuet-i-Mate

Eduard ha dit...

Eiiiiiii !!!! moltes gràcies a totes dues !!! i de nou, aprofito aquest comentari per recomanar a tots els viatgers i viatgeres la lectura del bloc de la Mariló, us encantarà... i del bloc de l'Ares, us seduirà...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...