13/2/09

Berlín des de l'autobús

"Com ja vaig avançar, el trajecte comença junt a la famosa església en runes, un lloc força concorregut, no només pel monument, també per la zona comercial que és allò, la fi de la Ku'damm. Les primeres coses cridaneres des de l'autobús són el KaDeWe (els grans magatzems alemanys) i, més avant, edificis com el de la Filharmònica o la Biblioteca Municipal. Però és la següent destinació una de les més remarcables.Es tracta del punt neuràlgic per excel·lència, conegut com a Potsdamer Platz..."

La nau d'Emdennor, llevant l'àncora des de Burjassot, ens porta a conèixer Berlín des de les finestres d'un autobús... molts interessant relat que encara va a més tant aviat comença a caminar (pels sostres...?)

Celebra amb nosaltres els 505 relats d'El Bloc dels Viatges: rep de franc dues entrades per l'exposició "Els grans viatges de Zheng He".

2 comentaris:

Emdennor ha dit...

Moltes gràcies per enllaçar el meu bloc!
Per part meua, ha sigut tot un descobriment anar a parar al vostre, i el trobe força interessant. Em sembla una gran idea anar recopilant altres blocs sobre aquest tema, i a més a més en la nostra llengua!!

Seguiu així, salutacions des de Burjassot!

Eduard ha dit...

Moltes gràcies a tu !!! i el que encara em sembla més important i més interessant: la gran quantitat de blocs viatgers en català i la gran qualitat, en general, dels mateixos...

Una forta abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...