18/1/10

Solidaritat amb Haití

Avui, recordo amb tristesa les paraules que vaig sentir per boca d'un bon amic salvadoreny al gener de l'any 2001, quan un nou terratrèmol va sacquejar el seu país:

"Si us plau, no es quedem solament reflexionant sobre la destrucció mortal de la naturalesa, hem d'anar molt més enllà, cal reflectir la responsabilitat política de governs i partits del país, l'immoralitat de les polítiques d'expoli econòmic del primer món, cal denunciar la complicitat de la mà de l'home en la tragedia d'aquest poble... per què un terratrèmol a El Salvador és causa de mort i destrucció i en canvi en altres indrets del món les seves conseqüències són afortunadament menys tràgiques...?" Avui aquesta pregunta podríem fer-la sobre Haití...

Per tot això, volia compartir l'entrada de Com gotes a l'oceà de l'Eduard Muntaner sobre el terrible terratrèmol d'Haití i convidar-vos a seguir l'actualitat i les diferents accions mitjançant el Canalsolidari.org que disposa d'una pàgina específica de notícies on podem trobar algunes maneres de col·laborar... gràcies !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...