27/3/10

Estiu a la Costa Oest dels Estats Units

En Xavi i la Txell es declaren com a uns viatgers infatigats que aprofiten sempre que poden per arrencar a córrer i conèixer món i el seu bloc Estem de vacances és el quadern de bitàcola on expliquen les seves experiències... i avui us convido a gaudir dels comentaris i anècdotes de la seva ruta per la Costa Oest dels Estats Units: Santa Mònica, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Yosemite, Grand Canyon...

"Hi ha tràfic a per tot arreu, autopistes a cabassos que passen pel mig de la ciutat i és immensa. A Los Angeles vam visitar el Rodeo Drive (barri de Pretty Woman, replet de botigues cares a banda i banda del carrer), Beverly Hills (on hi ha uns circuits, que nosaltres el vam fer per lliure, on et fan una ruta turística per les cases dels famosos, fins i tot et venen uns mapes marcats amb les cases... pel mòdic preu d'uns 90€. No val la pena, bàsicament perquè tampoc saps si t'estan venent o no la moto), el Teatre Kodak (teatre de l'entrega dels Oscar) i Teatre Xino (és aquí on hi ha les petjades dels famosos), el Passeig de la Fama i, evidentment, ens vam arribar al turó on es troben les lletres de Hollywood..."

i molta més informació dels Estats Units a Narinant.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Eduard Balsebre! Realment interessant, EUA és un país que m'apassiona, llàstima que no tinguem el temps que voldríem per viatjar... Volia preguntar-te si coneixes www.weclic.net. Es una nova xarxa social per fer plans o unir-te a plans que publiquen els seus usuaris.
Crec que és una altra forma de viatjar per als que hem viatjat molt ia més a més ens encanta conèixer gent nova. Per a mi una de les millors parts de viatjar.
Fes un volt per www.facebook.com/weclic.net a veure què et sembla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...