24/3/10

Viatge a Moscou

En Jesús Palomar és l'autor del bloc que porta el seu nom i l'estiu de l'any 2009 va estar a Moscou i en el seu bloc ple d'imatges ens comenta anècdotes i consells per gaudir d'aquesta ciutat:

"El dia començà amb les conseqüències de voler portar sandàlies per Moscou, vaja que la Txell es va quedar a l'apartament mentre la Laia i jo vam provar d'anar a un dels llocs que la Txell va posar a la llista de novetats, Sergiev Posad, un petit poble que és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El repte era complicat, perquè implicava agafar un tren, quelcom dit així sembla molt senzill, però si et trobes a un país que no és el teu, que no parlen cap dels nostres idiomes i que les nostra, bé de la Laia, capacitat lingüística en rus no ens ajudava gaire....

El primer que calia era trobar l'estació, bé les estacions, ja que per anar-hi ens calia agafar un tren que surt d'una estació que comparteix espai amb dues més, la dificultat era, doncs, saber quina de les tres estacions ens calia per arribar-hi....o això ens pensavem! primer calia trobar les estacions!!! per això vam descobrir una de les germanes stalinistes que ens mancaven, diria que ara només ens en queden dues per descobrir!!!, tot i que són molt semblants unes amb les altres!..."

i molta més informació de Rússia a Narinant.cat

1 comentari:

Jesús ha dit...

moltes gràcies per l'enllaç...un honor formar part del teu bloc
Salut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...