25/3/10

Ha arribat la primavera: Feliç Nooruz !!!


Avui us convido a visitar dues entrades i el facebook: una entrada l'acabo de publicar en el meu altre bloc dedicat a l'Àsia Central i la Ruta de la Seda i comenta el sopar que va tenir lloc el dissabte passat com a celebració de l'any nou, l'altra entrada es troba a la web de l'Amu Daria, associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda i també parla d'aquesta activitat i per últim, us convido a visitar el facebook per tal de compartir imatges i emocions d'aquella nit...

i molta més informació d'Uzbekistan, Turquia o Kirguizistan a Narinant.cat

1 comentari:

Unknown ha dit...

Holta a tots!

Em dic Sara i sóc una estudiant d'últim curs de turisme a l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT, a Barcelona. Estic fent el Projecte Final de Carrera sobre les tendències a l'hora de donar la VOLTA AL MÓN.

Com a punt de partida de l'estudi estic buscant gent que hagi fet la volta al món per passar-lis una petita enquesta (prometo que és mooolt curta). Necessito bastantes persones per obtenir uns resultats fiables i no és gens fàcil, així que us demanaria (casi suplicaria) a aquells que hagueu fet aquest gran viatge (per enveja sana dels que encara estem aquí) que colaboreu amb mi.

Em comprometo a fer-vos arribar una copia del treball un cop estigui acabat i sobretot, a posar-vos als AGRAÏMENTS, qui es podría negar a tenir aquest honor?

Us deixo el link directe a l'enquesta i al blog que he creat on aniré penjant les conclusions que vagi treient.

Link enquesta: http://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=682509
Blog: unavueltaalmundo.crearblog.com

Salutacions,

Sara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...